Megrázó élményeikről meséltek a TV2 sztárjai - videó

Mészáros Lili, Next Top Model Hungary
Fotó: Akos Perity
Vágólapra másolva!
A Next Top Model Hungary versenyzői a vasárnapi adásban egy érzelmes fotózáson vettek részt, ahol a múltbeli traumáikkal kellett szembenézniük. Többen is összetörtek, mikor a lelki sebeikkel kellett szembenézniük.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az Origo beszámolt, a Next Top Model Hungary legújabb adásában a versenyzőknek a legfájóbb traumáikkal kellett szembenézniük egy különleges fotózáson. A még tizenhárom versenyben lévő szépség testére azok a szavak kerültek, amelyekkel a legtöbbet bántották őket. Az így készült fotókkal pedig fontos üzenetet fogalmaznak meg, miközben fájó lelki sebeket téptek fel, emiatt pedig többen is összetörtek, és folyamatosan zokogtak.

Next Top Model Hungary
Fotó: MATRAI / TV2

Mészáros Lili, a műsor egyik versenyzője habár ritkán mutatja ki az érzéseit, a legutóbbi fotózás alkalmával megnyílt. Testén a buta és a lapos feliratokat viselte, ez pedig felszakította benne a sebeket. 

"Alapvetően nem nagyon szoktam megengedni magamnak, hogy az érzéseim nagyon elvigyenek és belesüllyedjek ebbe az egészbe. Itt viszont már reggel éreztem, hogy muszáj lesz ezt a páncélt levennem magamról. 

Mészáros Lili, Next Top Model Hungary
Fotó: MATRAI / TV2

Ahogy engedtem, hogy azonosuljak az érzésekkel, és elmélyedtem abba, hogy mi a legfájóbb dolog, amit cipelek, ezek jelentek meg. 

Az volt a nagyon érdekes, hogy a saját érzéseinken túl a többiek érzését is átvettük. 

Emiatt egy érdekes hangulat alakult ki a kulisszák mögött

 - részletezte.

Móritz Anastasiat nemcsak a többi gyerek, de a családja is durva szavakkal bántotta, ezek pedig egy óriási lelki sebet hagytak rajta. A gyökér és a semmirevaló szavak díszítették a testét, melyeket mikor meglátott rosszul lett. 

Móritz Anastasia, Next Top Model Hungary
Fotó: MATRAI / TV2

"Én nagyon sírtam. Rosszul is lettem, mert pánikbetegségem is van. Elkezdett fojtani az az érzés, hogy nem kapok levegőt. Ezeket a szavakat inkább családon belül mondták, emiatt éreztem azt, hogy tényleg ilyen vagyok? 

Soha senki nem gondolja, de az emberek olyan durva szavakat tudnak mondani a másikra, ami folyamatosan mély sebeket hagy

 - mesélte a Mokkában. 

Hozzátette: bánja, hogy ennyire érzelmes volt a fotózáson, ami egy önfejlesztés is volt számára.