Harry herceg: Rémisztő volt, ahogy a bátyám ordítozott velem

royals death TOPSHOTS Horizontal
Vilmos brit herceg, walesi herceg, Katalin brit hercegné, Harry brit herceg, Sussex hercege, Meghan brit hercegné, Sussex hercegnéje integet a tömegnek a windsori kastélyban 2022. szeptember 10-én.
Vágólapra másolva!
Harry herceg és Meghan Markle új dokumentumfilmjükben mesélik el azt a nehéz időszakot, amikor úgy döntöttek, hogy háthat fordítanak az eddigi életüknek és elhagyják a brit királyi udvart. A döntésük hátterében több tényező is áll, de a végső lökést talán ez a megrázó élmény adta meg számukra, amelyről Harry herceg most mesélt először nyilvánosan.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és Meghan Markle egyik legnehezebb döntésüket hozták meg akkor, amikor elhagyták a királyi családot és új életet kezdtek Amerikában. Viszont túl sok fájdalom érte őket a királyi udvarban, elsősorban Meghan Markle vetélése, továbbá az őt ért rasszista megnyilvánulások.

Amikor a hercegi pár kiadta hivatalos nyilatkozatát, óriási felháborodást váltott ki a családból. Harry herceg elmesélte, hogy mi történt pontosan.

Ezen a 2018-as fotón még Meghan Markle és Harry herceg is részt vett a királyi család hagyományos karácsonyi istentiszteletén Sandringhamben Forrás: AFP/Paul Ellis

"Ugyanazzal a javaslattal mentem be, amit már nyilvánosan is megtettünk, de amint odaértem, öt lehetőséget kaptam - egy az, hogy minden marad a régiben, nincs változás, az ötödik az, hogy mindennek vége" - emlékezett vissza Harry herceg apja és fivére reakciójára, amikor bejelentették, hogy elköltöznek.

Megvan a saját munkánk is, de a királynőt támogatva is dolgozunk" - mesélte Harry herceg, aki erre váratlan reakcióval találta szembe magát és hamar rájött, hogy ez a kérdés nem vita tárgya.

- emlékezett vissza Harry herceg.

A két hercegi pár: Meghan és Harry, valamint Vilmos és Katalin Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby