Vérfagyasztó jelenetek a cirkuszban: előadás közben támadt kiképzőjére a tigris - videó

Előadás közben támadt kiképzőjére a tigris egy cirkuszban
Vágólapra másolva!
Egy Olaszországban tartott cirkuszi előadáson történt a szörnyű eset, a tigris kiképzője életveszélyesen megsérült, jelenleg is kórházban kezelik.
Vágólapra másolva!

A műsorban porondra lépett Ivan Orfei, nagymacska szelídítő egy tigris társaságában, azonban az állat váratlanul rátámadt.

Először a férfi nyakába mélyesztette hatalmas fogait, majd a lábát kapta el a közönség szeme láttára.

Ivan segítségére az egyik asszisztense sietett, aki próbálta egy kellékkel elterelni a vadállat figyelmét. Ekkor a férfi kiszabadult a tigris karmai közül, majd azonna a Vito Fazzi Kórház sürgősségi osztályára szállították, és jelenleg is ott kezelik - írja a Bors a Daily Starra hivatkozva.

A cirkusz az eset után közleményt adott ki, úgy fogalmaznak:

„A mi világunk az állatok iránti szeretetről szól, ahogyan ezt Ivan is bemutatta minden előadása alkalmával. A tigrisek lenyűgöző állatok, tudni kell, hogyan lehet megszelídíteni őket, és egyfajta bizalmi kapcsolatot kialakítani velük. Ez olyan művészet, amely több száz éve zajlik nemcsak a cirkusz világában. Azonban előfordulhatnak balesetek, éppen ezért dicséretes a hozzá hasonlók bátorsága, akik ezt a szakmát végzik" - olvasható a bejegyzésben.